jornada basquet gironi

Resum de la jornada (7-8 des 2019)

LLIGA FEMENINA

Spar Citylift Uni Girona

Una gran primera meitat de l’Uni Girona a Tenerife li permet superar el Clarinos Ciudad de la Laguna per 61-79. Brittney Sykes va ser la més destacada de les gironines amb 20 punts. El conjunt d’Èric Surís segueix líder amb un balanç de 10-1.

LLIGA FEMENINA 2

GEIEG Uni Girona

Tercera victòria consecutiva del GEiEG Uni, aquesta vegada a casa per 45-36 contra el Raca Granada. Les grupistes van saber frenar les dues referents granadines (Royo i Warner) en un partit amb baixos percentatges. Laia Moya va ser la millor de les gironines amb 15 punts. El conjunt de Joan Pau Torralba és 6è amb un balanç de 6-4.

LEB PLATA

Bàsquet Girona

El Bàsquet Girona va guanyar a Fontajau contra La Roda 94-61. Partit més igualat del que diu el marcador ja que els gironins van trencar-lo amb un gran últim quart amb un parcial de 33-6. Menno Dijkstra va ser el millor dels gironins amb 25 de valoració. Herbert Graham va tenir un bon debut amb 13 pts en 16 minuts. El conjunt d’Àlex Formento és líder amb un balanç de 11-2.

EBA

CB Quart

Sense competició oficial EBA, el Quart va disputar divendres els quarts de final de la Lliga Catalana EBA. El conjunt de Carles Ribot va imposar-se a casa per 69-53 contra el Salou i va aconseguir d’aquesta manera classificar-se per 3ª temporada consecutiva per la Final a 4 de Lliga Catalana EBA.